>

Prepara't! que arriba NADAL

Digitalizap col.labora en l’organització d’un esdeveniment formatiu per tal que els negocis locals de la ciutat de Roses planifiquin la campanya de Nadal. Es tracta, d’una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses.

El 16 de novembre del 2022 tindrà lloc l’esdeveniment «Prepara’t! Que ja arriba Nadal». Un esdeveniment presencial i en línea gratuït i 100% subvencionat des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses. 

Ubicació presencial: Ca l’Anita. Plaça de Sant Pere, 1, Roses. 

Agenda destacada

  • 9.20h-11.00h: Transforma el teu negoci i potència el teu valor diferencial aquest Nadal amb Ada Pulido a Ca l’Anita (presencial)
  • 11.10h-12.40h: Comunicació, impacte i venda: aparadorisme i visual per una campanya de Nadal especial amb Roberto Domínguez a Ca l’Anita (presencial)
  • 15.00h-16.30h: Idees creatives per fer brillar el teu negoci per Nadal amb Lola Ruíz (en línia)

Coordinació de l'esdeveniment

júlia MICALÓ

Mentora especialitzada en digitalització. Fundadora de Digitalizap, la comunitat d’aprenentatge per a pimes. Graduada en Química, amb màster de Recursos Humans i Postgrau en emprenedoria social i desenvolupament sostenible. En els darrers anys, ha format més de 1000 negocis a través de programes impulsats per la Diputació de Barcelona, Cambres de comerç, Ajuntaments col·laboradors i el programa Euroaccelera patrocinat per la Unió Europea.

Ponents

ADA PULIDO

Experta en estratègia amb més de 20 anys d’experiència. Professora a la Universitat del Mediterrani (UDG) i a l’ESHOB. En els últims anys ha format a Foeg, Pimec, ajuntaments i cambres de comerç. Amb Pimec, va formar part d’un gran grup de mentors abordant un total de 500 mentories durant l’any 2021. Diplomada en ciències empresarials (especialitat màrqueting) i Màster en Màrqueting a ESCIC. Durant la seva trajectòria professional, ha estat directora de màrqueting a Llet Nostra durant més de 7 anys. Actualment, mentora i fundadora d’Ada Pulido on recull la seva experiència per acompanyar a pimes en el seu desenvolupament. 

ROBERTO DOMÍNGUEZ

Expert en aparadorisme, «visual merchandising» i formació creativa per a retail. Amb una extensa trajectòria per a destacades marques nacionals i internacionals.

Formador a Barcelona Activa, Ártidi Escola Superior i a la confederació Catalana de Comerç.

LOLA RUÍZ

Fundadora de Lola Digital, una comunitat amb més de 60 mil persones a Instagram, YouTube, TikTok, Pinterest i Telegram.

Emprenedora, Canva Expert i experta en xarxes socials. Ajuda les empreses a donar el toc creatiu i estratègic a les xarxes socials per potenciar les marques. A les seves formacions ajuda a escalar els negocis i créixer a través d’un disseny estratègic i intel·ligent.

Contingut de l'esdeveniment:

“Transforma el teu negoci i potència el teu valor diferencial aquest Nadal“ amb Ada Pulido

Vivim un moment en el qual les vendes són cada vegada més exigents. Entendre el procés de comercialització i migrar d’una venda transaccional a consultiva és cada vegada més important. La finalitat d’aquest taller és: conèixer el valor afegit del teu negoci, adequar la solució a la campanya de Nadal i entendre el procés de comercialització per tal d‘augmentar les vendes del negoci durant la campanya de Nadal. Durant el taller, es treballaran exemples reals d’altres comerços per tal d’assimilar els conceptes clau de la sessió.

Comunicació, impacte i venda: aparadorisme i visual per una campanya de Nadal especial.“ amb Roberto Domínguez

L’aparador és la carta de presentació del nostre negoci físic. És de vital importància per atraure l’atenció dels clients potencials en una època on la població busca comprar amb més facilitat. La finalitat d’aquest taller és: analitzar els factors clau de l’aparador de Nadal, preparar l’estratègia visual i entendre la creativitat i el procés de construcció de l’aparador Nadalenc.Durant el taller, es treballaran sobre un exemple real i com s’ha desenvolupat l’estratègia visual de l’aparador. S’aprendrà a equilibrar entre la imatge Nadalenca i la imatge pròpia de l’establiment, que a banda de ser un aparador temàtic, ha d’anar alineat a l’establiment en tot moment.

“Idees creatives per fer brillar el teu negoci per Nadal“ amb Lola Ruíz

I si els petits comerços poguessin tenir les eines de comunicació per atraure a més clients? En aquest taller s’ensenyaran tècniques i idees creatives per arribar a més clients. L’objectiu d’aquest taller és donar idees creatives perquè els petits negocis puguin augmentar la visibilitat a la campanya de Nadal. Es tractaran exemples reals i es proporcionaran idees, continguts i recursos per crear una campanya de Nadal efectiva. Es treballaran les claus per ser visibles mitjançant exemples reals i es facilitaran eines i consells creatius per destacar.

Una iniciativa subvencionada per:

El 16 de novembre del 2022 tindrà lloc l’esdeveniment «Prepara’t! Ja arriba Nadal». La metodología de l’esdeveniment inclou dos tallers pràcitcs presencials (de duració 1 hora 30 minuts per a cada un dels tallers) i una sessió virtual (de duració 1 hora 30 minuts). Més informació: Àrea de Promoció Econòmica de Roses. Tel. 972 152 521 o hola@digitalizap.com. 

Open chat